Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

11.06.2020 787

OKULUMUZU NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ?

Köklü bir geçmişe sahip olan proje okulumuz, genç ve dinamik kadrosuyla hem mesleki hem de sosyal ve kültürel alanda birçok başarıya imza atmıştır. Okulumuz bünyesinde var olan alanlarımız sektörün kalifiye eleman ihtiyacının karşılama noktasında büyük bir çaba içerisindedir. Okulumuzda karma eğitim verilemektedir. Normal eğitimin yanında normal eğitime devam edemeyen bireyler için Mesleki Açık Lisemiz var olan alanlarımızda eğitim verilmektedir. Okulumuzda 16 derslik, 3 atölye, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 kütüphane, 1 fen laboratuarı, 1 kapalı spor salonu ve kız pansiyonu bulunmaktadır. Okulumuz şehir merkezinde bulunmakta ve ulaşımı her yerden kolaylıkla sağlanmaktadır.

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri ile Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanları ülkemiz turizminde olduğu gibi dünya turizm  sektöründe de önemli bir yere sahiptir. Bu iki alanda buluna öğrenciler ilimize ve Türkiye'nin önemli turizm bölgelerin işletmelerde beceri eğitimi yapmaktadırlar.

İlimizde birlikte çalıştığımız işletmelerimiz:

• Dikilitaş Restaurant
  • Celal Doğan  Restaurant
  • Grand Şaroğlu Otel
  • Öğretmen Evi
  • Kültür Köy Çay Bahçesi
  • Rosemarin Pizza
  • Kahve Arası

İl Dışında birlikte çalıştığımız işletmelerimiz:

• Vikingen İnfinity Hotel (ALANYA)
  • Alan Xafira Deluxe Resort&Spa Hotel(ALANYA)
  • Club Mermaid  Otel(ALANYA)
  • Diamon Premium,Elite, Resort Otelleri (MANAVGAT)
  • Turunç Premium, Resort  Hotel (MARMARİS)

Harita-tapu-kadastro alanımız Baraj, imar, kadastro, yol, sulama kurutma, enerji nakil hatları, boru hatları gibi önemli projelerin alt yapısını teşkil eden harita ve planların bilgisayarla hesap ve çizim işini kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapabilen öğrenciler yetiştirir.

İlimizde birlikte çalıştığımız işletmelerimiz:

• Tunceli Belediyesi
  • Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü
  • Tunceli İl Özel İdaresi
  • Tunceli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
  • Tunceli İl Tarım Müdürlüğü
  • Tunceli Tapu Sicil Müdürlüğü
  • Tunceli Kadastro Müdürlüğü
  • Tunceli Kalan İnşaat Madencilik

OKULUMUZ BÜNYESİNDE YÜRÜTÜLEN PROJELER

Okulumuz sadece ulusal anlamda değil aynı zamanda uluslar arası anlamda da projeler hazırlamakta ve bu projeleri başarıyla yürütmektedir.2018-2019 eğitim döneminde TOBB ile imzalanan protokol çerçevesinde proje okulu özelliği kazanmıştır. Bu projeyle öğrencilere burs sağlanmakta ve mezun öğrencileri iş imkânı amaçlanmaktadır.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılında "Avrupa'da Yiyecek İçecek Hizmetleri Stajındayız" adlı Erasmus projesiyle öğrencilerimize Romanya'da Staj yapma imkânı sağladık. Her yıl okul proje ekibi tarafından Erasmus Projeleri hazırlanmaktadır.

" Meslek liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi " çerçevesinde yeni projeler hazırlanmaktadır.

ULUSAL DÜZEYDE OKULUMUZUN ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR

13-17 Kasım Diyarbakır Gıda Ve Yöresel Lezzetler Fuarına katılan okulumuzun Aşçılık bölümü öğrencilerimiz ''Ulusal Aşçılık, Pastacılık yarışmasında 2altın 1 gümüş madalya kazanmıştır. Okul grupları yarışmasında ise en iyi 2. Lise seçilmiştir.